En Oh So Quiet-rute beskrevet gennem gæstebogshilsner

Forårets første Oh So Quiet-rute er netop overstået, og jeg sidder og genlæser de mange søde hilsner, gæsterne har skrevet i gæstebøgerne.

Indrømmet. Det første jeg gør, når jeg kommer ud for at rengøre og klargøre et sommerhus, er at kigge i gæstebogen. Er der efterladt en hilsen? Er gæsterne glade? Hvad gør deres Oh So Quiet-oplevelse særlig?

Selvom vi deltager i den samme oplevelse, oplever vi aldrig det samme.

Filosoffen Heraklit sagde det på den måde, at man ikke kan træde i den samme flod to gange. Vandet i floden forbliver aldrig det samme; der kommer hele tiden nyt vand til. Du er heller ikke den samme, når du hopper i floden anden og tredje gang. Og to mennesker gør bare oplevelsen endnu mere forskellig, for ikke at tale om det utal af varianter, de 135 personer der netop har gået på forårsruten ”Svinkløv, Fosdalen”, kan generere. Faktorer såsom personlighed, humør, helbred, interesser, kvaliteten af vores forhold, årstid, vejrliget, dyre- og plantelivet og hvad vi i øvrigt har været igennem i livet, skaber et utal af mulige udfald.  

Det gør alt sammen gæstebogshilsnerne virkelig spændende! De er det tætteste jeg kommer på at være en lille flue på væggen, når mine gæster er på tur.

Udpluk fra gæstebøgerne

Velkommen

Jeg hedder Pia og er iværksætteren bag Oh So Quiet ApS.

Her på bloggen deler jeg min passion for gåture: du kan finde tips til smukke gåture, læse om gåturens magi og følge lidt med i mit liv som iværksætter.

Læs mere om mig og historien bag Oh So Quiet ApS

Kontakt

Mobil: +45 22 25 57 81
E-mail: pia@ohsoquiet.dk

Seneste blogindlæg

Sociale medier

     

Kategorier