Hotel-til-hotel

Gå fra hotel til hotel med Oh So Quiet

En tur med Oh So Quiet består altid af tre dage med vandring med to overnatninger indlagt. De fleste ture foregår fra sommerhus til sommerhus, men siden sommeren 2021 har vi også haft mulighed for at  tilbyde ture, hvor man vandrer fra hotel til hotel.

Turene vil fortsat være placeret i naturskønne og fredelige områder, så man sammen med sine med-vandrere kan nyde nærværet på turen.

Overnatning og forplejning på turen sker hos to forskellige hoteller. Her nyder man aftensmad, morgenmad og får også en madpakke med til næste dags vandretur.

Den første af Oh So Quiets hotel-til-hotel ture er placeret i Rold Skov og vi forventer at flere vil komme til med tiden.

Rute sommer 2022

Oh So Quiet-ture hotel-til-hotel 2022

Skøn vandreferie i Rold Skov

“Det var en virkelig skøn oplevelse at rejse ud på en Oh So Quiet tur! Det veltilrettelagte program førte os gennem de mest vidunderlige og afvekslende områder i Rold Skov.

Vi havde 3 dage med ro til at nyde stilheden, og hvor det eneste vi skulle var at opleve naturen og de smukke udsigter, spise blåbær fra buskene langs stierne og drikke iskoldt vand fra de springende kilder. Vi giver Oh So Quiet de allerbedste anbefalinger og vender helt sikkert selv tilbage!”

Erica Price Terp

Rigtig god 3 dags tur i Rold Skov

“En rigtig dejlig oplevelse på trods af skybrud på den første dag. Information fra firmaet var formidabel hele vejen igennem. Planlægning spillede maks. Gode hoteller og godt planlagte ruter med afvekslende natur og stigninger. Hyggeligt og meget imødekommende med små håndskrevne postkort på værelserne. Alt i alt en virkelig god oplevelse, som min kæreste og jeg bestemt kaster os ud i igen.”

Lise Hansen

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra ruten

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I kan også gå fra hotel til hotel med Oh So Quiet på udvalgte ruter.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…