Vandretur med overnatning på hotel

Du behøver kun at pakke en let rygsæk....

Træk stikket og gå på opdagelse i den smukke danske natur.

Vi klarer alt det praktiske:

– Særligt tilrettelagte vandreruter med nem navigation
Indlogering på hoteller
– Helpension
– Personlig support under heler turen

Gå fra hotel til hotel

En tur med Oh So Quiet består som oftest af tre dage med vandring med to overnatninger indlagt. De fleste ture foregår fra sommerhus til sommerhus, men siden sommeren 2021 har vi også haft mulighed for at tilbyde vandreferie med hotel-overnatning, hvor man vandrer fra hotel til hotel.

Turene er ligeledes fortsat placeret i naturskønne og fredelige områder, så man sammen med sine med-vandrere kan nyde nærværet på turen.

Overnatning og forplejning på turen sker på to forskellige hoteller. Her nyder man aftensmad, morgenmad og får også en madpakke med til næste dags vandretur.

Ruter sommer 2024

Vandretur med overnatning på hotel

Sov i en lækker seng på et godt værelse med eget badeværelse – uden at skulle tænke på praktiske ting som sengetøj og rengøring. 

På din Oh So Quiet-tur fra hotel til hotel overnatter du undervejs på to forskellige hoteller. Vi har håndplukket hyggelige hoteller med en beliggenhed i eller tæt på de naturskønne omgivelser, som jeres vandretur går igennem. 

Under beskrivelsen af de enkelte ruter, finder du link til hotellerne.

Her kan du se og læse mere om deres faciliteter og se billeder fra hotellerne.

Forplejning

Efter en god dag med vandring i naturen, motion og masser af frisk luft, har man brug for at slappe af og nyde et dejligt måltid.

På hotellerne er aftensmad, morgenmad og madpakke altid inkluderet i prisen. Indholdet vil variere fra hotel til hotel, men vil altid være lækkert og mættende.

Har man særlige ønsker til maden, f.eks. grundet allergi eller ønske om vegetarmad, så kontakt os gerne når du har foretaget din booking. Så sørger vi for at aftale dette med hotellerne.

Der er et udvalg af drikkevarer til salg på hotellerne. Disse afregnes ved udtjekning.

Skøn vandreferie i Rold Skov

“Det var en virkelig skøn oplevelse at rejse ud på en Oh So Quiet tur! Det veltilrettelagte program førte os gennem de mest vidunderlige og afvekslende områder i Rold Skov.

Vi havde 3 dage med ro til at nyde stilheden, og hvor det eneste vi skulle var at opleve naturen og de smukke udsigter, spise blåbær fra buskene langs stierne og drikke iskoldt vand fra de springende kilder. Vi giver Oh So Quiet de allerbedste anbefalinger og vender helt sikkert selv tilbage!”

Erica Price Terp

 

Skønne dage

“Vi var helt forberedte på 3 dags vandreture langs Alssund og Flensborg Fjord pga af de mails vi modtog fra Pia op til vores afgang.
Smuk natur, ture i skoven som vi aldrig på egen hånd havde valgt, gode overnatningssteder og mad til alle måltider.
Det er ikke sidste gang vi har gået med Oh So Quiet😀
Elsker at man kun skal forholde sig til vejret😀”

Hanne Rosendahl

Support

“Det har været trygt at gå i nyt terræn – kun en SMS væk.” (Anna og Arne, tidligere Oh So Quiet-gæster)

Under hele turen er der adgang til support via SMS og telefonopkald. Det betyder, at I kan få hurtig hjælp, hvis I fx ikke kan få ovnen til at virke eller har spørgsmål til næste dags distance. Undervejs vil I modtage SMS’er med serviceinfo om rute, nøgle og andet, der har betydning for jeres tur.

I opfordres til at ringe til det nummer, der står på jeres rutekort, hvis I farer vild eller kommer noget til. Hvis I kommer alvorligt til skade, skal I straks ringe 112.

Parkering under vandreturen

Under vandreturen parkerer man sin bil på en offentlig parkeringsplads i området; beliggenheden oplyses i god tid inden turen. 

I det omfang langtidsparkeringen kræver en særlig dispensation fra kommunen eller Naturstyrelsen, sørger Oh So Quiet for at indhente denne. 

Parkering under turen sker under eget ansvar.

Hvad er en Oh So Quiet-tur?

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

På vores vandreferie med hotel-overnatning har vi tilrettelagt ruten for dig og sørget for en unik rute og rutekort, mens forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke) og overnatning foregår hos vores hotel-samarbejdspartnere.

Det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. 

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.