Vandretur med overnatning i sommerhus

Du behøver kun at pakke en let rygsæk....

Træk stikket og gå på opdagelse i den smukke danske natur.

Vi klarer alt det praktiske:

– Særligt tilrettelagte vandreruter med nem navigation
 Indlogering i hyggelige sommerhuse eller hoteller inklusiv rengøring
– Fuld forplejning
– Personlig support under heler turen

Gå fra sommerhus til sommerhus

En tur med Oh So Quiet består som oftest af tre dage med vandring med to overnatninger indlagt. De fleste ture foregår fra sommerhus til sommerhus, i naturskønne og fredelige områder, så man sammen med sine med-vandrere kan nyde nærværet på turen.

Overnatning og forplejning på turen sker i to forskellige sommerhuse.

Her venter ingredienser til aftensmad, morgenmad og en madpakke til næste dags vandretur, samt en minibar med drikkevarer, snacks og diverse fornødenheder.

Ruter 2024

Vandretur med overnatning

Hvad er bedre end at sove i en god seng og tage et dejligt brusebad om morgenen? Særligt hvis vejret er dårligt, er glæden ved at komme frem til et tørt og varmt overnatningssted stor.

På din Oh So Quiet-tur overnatter du undervejs i 1-2 forskellige sommerhuse. Sommerhusene varierer meget i udseende, indretning og beliggenhed, men fælles for dem er, at de tilbyder en hyggelig og privat ramme for den del af turen, hvor du ikke er på farten. 

Du deler ikke sommerhus med andre end dem du har tilmeldt dig turen sammen med.

Under beskrivelsen af de enkelte ruter, finder du link til sommerhusene. Her kan du se billeder og læse om deres faciliteter.

Nyd en lokal øl sammen med et lækkert måltid

Forplejning

Uden mad og drikke… Efter en dag med masser af motion og frisk luft, har du brug for et godt og nærende måltid.

I sommerhuset finder du ingredienser og opskrifter til nem aftensmad, morgenmad og madpakke til næste dags vandretur. Der er ligeledes minibar med et udvalg af drikkevarer og snacks. 

Dermed slipper du for besværlige indkøb og en tung rygsæk og behøver heller ikke forholde dig til en masse andre mennesker på en restaurant. Du kan i stedet nyde en rolig aften sammen med dine vandrefæller.

“At maden er i sommerhuset, når vi kommer frem, er en vidunderlig idé. At vandre med så lidt på ryggen er lig med frihed. Og maden var virkelig lækker!” (tidligere Oh So Quiet-gæst)

Den nemmeste ferie at pakke til

“ Vores femte OSQ tur var mindst lige så god som de fire foregående.
Vi ved, vi er i trygge hænder, så der skal bare smides det mest nødvendige til tre dage/to nætter i en rygsæk, og så afsted.”

VHC

Fantastisk koncept

“ God guidning – smukke ruter – hyggelige sommerhuse. Der er sørget for alt – rutevejledning, alle måltider, snacks og drikkevarer.”

Lone Ramer Mikkelsen

Support

“Det har været trygt at gå i nyt terræn – kun en SMS væk.” (Anna og Arne, tidligere Oh So Quiet-gæster)

Under hele turen er der adgang til support via SMS og telefonopkald. Det betyder, at I kan få hurtig hjælp, hvis I fx ikke kan få ovnen til at virke eller har spørgsmål til næste dags distance. Undervejs vil I modtage SMS’er med serviceinfo om rute, nøgle og andet, der har betydning for jeres tur.

I opfordres til at ringe til det nummer, der står på jeres rutekort, hvis I farer vild eller kommer noget til. Hvis I kommer alvorligt til skade, skal I straks ringe 112.

Parkering under vandreturen

Under vandreturen parkerer man sin bil på en offentlig parkeringsplads i området; beliggenheden oplyses i god tid inden turen. 

I det omfang langtidsparkeringen kræver en særlig dispensation fra kommunen eller Naturstyrelsen, sørger Oh So Quiet for at indhente denne. 

Parkering under turen sker under eget ansvar.

Hvad er en Oh So Quiet-tur?

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

På vores vandreferie fra sommerhus til sommerhus har vi tilrettelagt ruten for dig og sørget for en unik rute og rutekort, mens forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke) og overnatning sker i to forskellige sommerhuse.

Det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. 

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.