Tornby Klitplantage

Tilgængelighed: 7. – 28. juni 2024

4,9 stjerner på TrustPilot  |  2 dage med 1 overnatning Helpension

2-dages vandreferie ved
Tornby Klitplantage

“Tornby Klitplantage er en rigtig eventyrskov. Her kan du finde fortryllede træer og eventyrlige sten”, kan du læse på et skilt i udkanten af Tornby Klitplantage. Og stemningen blandt duftende bjergfyr, gran, lærk og løvtræer er vitterligt noget ganske særligt!

Det store bakkede morænelandskab med højder helt op til 90 m har i tidernes morgen ligget som en egentlig ø i havet i istiden. Da isen smeltede, efterlod den sig de dybe slugter. 

 • Gå igennem et smukt, frodigt morænelandskab fra istiden, der er rig på sjældne planter
 • Det kuperede terræn byder på dybe ådale og høje udsigtspunkter med storslåede havkig

"Last minute" priser (spar 20%)

Afgang mandag- torsdag: 1.116 kr pr. person (før 1.395 kr) 
Afgang fredag eller søndag: 1.276 kr pr. person (før 1.595 kr)
Afgang lørdag eller helligdag: 1.436 kr pr person (før 1.795 kr)
Børn: 1.116 kr pr person (før 1.395 kr)

Hund: 150 kr

Forudbetalt forbrug: 1.000 kr
(Herfra trækkes forbrug af el, vand og minibar.
Det resterende beløb tilbagebetales efter turen)

Book tur

Inkluderet i vandreturen

 • Program for vandreferie i Tornby Klitplantage
 • Digitalt kort via app samt print-selv kort
 • Overnatning i et sommerhus
 • Ingredienser + nemme opskrifter til aftensmad, morgenmad og frokost (står klar ved ankomst)
 • Rengøring
 • Linnedpakker (sengetøj, lagen, viskestykke, håndklæde)
 • Supportnummer


Ikke inkluderet i pris:

 • Drikkevarer (der er minibar i sommerhuset)
 • Bagagetransport (pak let – resten er alligevel i  sommerhuset)

Program

Dag 1

Parkering: p-plads ved hundeskoven i Tornby Klitplantage
Dagsdistance: 9-10 km
Adgang til sommerhus: Fra klokken 16

I parkerer bilen ved indgangen til Tornby Klitplantage og går herfra nordpå igennem det bakkede morænelandskab med højder helt op til 90 m. Dele af Tornby Klitplantage har i tidernes morgen ligget som en ø i havet i istiden. Da isen smeltede, efterlod den sig dybe slugter.

Vandretur i Nordjylland med Oh So Quiet

Dag 2

Dagsdistance: 11-12 km
Afgang fra sommerhus: senest klokken 10

Efter et ophold i sommerhuset i Tornby Strand, begiver I jer sydpå igen. Dagens vandretur passerer I Horsedammen, Hønsebakkerne og Snildemandsstenen. Turen slutter ved jeres parkerede bil.

Muligheder for offentlig transport

Rutens startpunkt ligger 2,5 kilometer fra Tornby station.

Der er mulighed for at komme direkte hertil fra Aalborg eller Hjørring station med tog Re 76 mod Hirtshals station. Fra Tornby station kan der bestilles en Plustur frem til rutens startpunkt ved Tornby Hundeskov, Rævskærvej, 9850 Hirtshals.

Bemærk at Plustur er flextrafik og skal bestilles senest 2 timer før turen.

Vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Kan helt klar anbefales

“Kan helt klart anbefales. Turene med Oh So Quiet er vel planlagt og fungerer godt.
Turene har passende længde og går gennem områder, vi ikke lige selv ville finde – så på den måde får man en rigtig god og interessant rute. Kortmaterialet er nemt at følge.
Ophold i sommerhus er også veltilrettelagt – og maden er meget lækker.
Kan med glæde give 5 stjerner.”

Elsebet, 7. juni 2023

Fantastisk tur!

“Fantastisk tur. Perfekt tilrettelagt og skønt der er sørget for os. Man mærker tydeligt at Pia brænder for det og sætter personlige spor. Kan varmt anbefales”

Helle, 9. maj 2022

Udforsk vores koncept

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du og dine rejsefæller går på egen hånd fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur.  I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. 

Overnatning foregår enten i sommerhuse  eller på hotel. I sommerhusene står der ingredienser og nemme opskrifter på aftensmad, morgenmad og frokost, mens I på hotellerne kan nyde lækre måltider i restauranten.

Det giver jer optimale rammer for at nyde gåturen, naturen, roen og nærværet, så vandreturen handler mere om at nyde end at præstere. 

Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

På langt de fleste vandreferier, du kan købe i Danmark, er kun morgenmad inkluderet. Sådan er det ikke på en Oh So Quiet-tur. Her er både aftensmad, morgenmad og frokost inkluderet, hvilket hjælper med at holde dine omkostninger nede og gør det nemt at tage afsted på en vandreferie.

Alt, hvad du har brug for til et kort ophold, er til stede i sommerhusene: linned, håndklæder, brænde, drikkevarer, mad, snacks, toiletpapir, madpakkepapir – you name it. Det betyder, at du på “sommerhus til sommerhus”-turene kan nøjes med at pakke en rygsæk med let skiftetøj, toiletartikler og en drikkedunk. På nogle af “hotel til hotel”-turene er der mulighed for at bestille bagagetransport.

Vi sørger for alt det praktiske med med rute, forplejning, overnatning og rengøring, så du og dine rejsefæller kan fokusere 100 procent på at nyde turen gennem de dejligste landskaber. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer tilbage til din bil efter vandreturen.

Alle dagsdistancer er mellem 8 og 19 km –  her kan også nybegyndere være med. Vil du gerne gå længere distancer? Kontakt pia@ohsoquiet.dk og få anbefalet en ekstra lang rute. På enkelte ruter er der allerede indlagt længere dagsdistancer som valgfri mulighed. På 3-dages turene er dag 2 altid lidt længere end dag 1 og 3 – det skaber en rolig indflyvning og landing på din tur. 

Vi går rigtig mange kilometer, når vi tilrettelægger hver eneste vandretur. Det gør vi for at designe ruter, der har særlige oplevelseskvaliteter, som gør det lettere for gæsterne at lade sig opsluge af den smukke, storslåede natur. Vi sørger for at det er let at finde vej gennem de fantastiske naturoplevelser og seværdigheder,

Du og dine rejsefæller går turen på egen hånd, idet I følger ruten på et kort i en mobilapp. Det betyder, at I ikke behøver forholde jer til nye mennesker på jeres tur, men kan nyde roen ved jeres eget selskab. Er I på en “fra sommerhus til sommerhus”-tur, har I også fuld privatliv under opholdet i sommerhusene. Uanset om I er 2 eller 6 personer afsted, har I altid sommerhusene helt for jer selv.

Vi udvælger de mest charmerende og sjælfulde overnatningssteder til vores ture. Det kan fx være en særlig naturnær beliggenhed, en smuk indretning eller et sted fuld af historie. Ikke to destinationer er ens, og derfor vil du opleve stor variation i overnatningsstederne. Inde på den enkelte rute, er der links til overnatningsstederne.

På alle vores ture er der fuld mobilsupport under turen. Driller app’en? Eller opstår der et problem ude i et af sommerhusene? Så ringer du bare eller sender en SMS. Selvom du og dine rejsefæller går på egen hånd og selv låser jer ind i sommerhusene, er jeres vært med jer i kulissen. Vi sørger for, at der står mad og diverse til jer i sommerhusene og for at gøre rent, når I går videre til det næste stop på turen.
 

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Andre forårsruter