Klitmøller, Vangså

Tilgængelighed: 4. – 30. maj 2024

4,9 stjerner på TrustPilot  |  3 dage med 2 overnatninger Helpension

3-dages vandreferie i
Nationalpark Thy

Besøg Nationalpark Thy, der byder på masser af vild natur. 

Her kan du opleve klithede, næringsfattige søer, klitplantager og kystskrænter fra Stenalderlandskabet. Den sammenhængende klithede er unik for hele Europa. 

 • Se den stolte kongeørn og andre rovfugle ved Vandet Sø
 • Følg de snoede stier gennem Bøgsted Rende. Stedet er en lunge af naturindtryk og frisk luft
 • Betragt surfere, der kaster sig selv og brættet rundt i vind og bølger i Cold Hawaii, Vestkystens funky surferparadis

Priser

Afgang søndag – onsdag: 2.295 kr pr person
Afgang torsdag eller lørdag: 2.495 kr pr person
Afgang fredag eller helligdag: 2.595 kr pr person 
Børn: 1.895 kr pr person

Forudbetalt forbrug: 1.000 kr
(herfra trækkes forbrug af el, vand og minibar.
Det resterende beløb tilbagebetales efter turen)

Samme rute, men to forskellige overnatningsmuligheder.....

A

B

Inkluderet i vandreturen

 • Program for vandreferie i Nationalpark Thy
 • Digitalt kort via app samt print-selv kort
 • Overnatning i to forskellige sommerhuse
 • Ingredienser + nemme opskrifter til aftensmad, morgenmad og frokost (står klar i begge husene ved ankomst)
 • Rengøring
 • Linnedpakker (sengetøj, lagen, viskestykke, håndklæde)
 • Supportnummer


Ikke inkluderet i pris:

 • Drikkevarer (der er minibar i husene)
 • Bagagetransport (pak let – resten er alligevel i  sommerhusene)

Program

Dag 1

Parkering: begyndelsen af Ministervej, 7700 Thisted
Dagsdistance: 8 km – fra Nystrup Plantage til Klitmøller
Adgang til sommerhus Klitmøller: Fra klokken 16

Turen starter i Nystrup Plantage. Herfra går I forbi Vandet Sø mod Klitmøller, der byder på en stemning af international surferkultur, lokalt fiskersamfund og et frådende Vesterhav. Området er i dag også kendt som Cold Hawaii.

Dag 2

Dagsdistance: 10 eller 19 km (valgfrit) – fra Klitmøller til Vangså
Afgang fra sommerhus Klitmøller: senest klokken 10
Adgang til sommerhus Vangså:
Fra klokken 15.30

På dag 2 krydser I Vangså Klithede med store sandflugtslandskaber og klitformationer. I kan være heldige at se både traner og kronvildt, og turen går også via Bøgsted Rende, det sted på Thy-kysten, hvor plantagen når længst ud mod havet.

Læs blogindlæg: Tip til smuk gåtur – Thagaards Plantage i Nationalpark Thy

Dag 3

Dagsdistance: 11 km – fra Vangså til Nystrup Plantage
Afgang fra sommerhus Vangså: senest klokken 10

Den sidste dag går turen gennem smukke landskaber i Tvorup og Nystrup Plantage tilbage til bilen. Undervejs I passerer flere gamle gravhøje, der vidner om bodannelser i området helt tilbage til bronzealderen.

Muligheder for offentlig transport

Thisted station er den nærmeste større station til ruten og det er muligt at komme hertil med både bus og tog.

Fra Thisted station kan der tages videre med bus 313 mod Vorupør eller med tog mod Struer station. I begge tilfælde skal I stå af på Sjørring station, hvorfra der bestilles en Plustur til Nystrupvej 19, Vang, 7700 Thisted.

Bemærk at Plustur er flextrafik og skal bestilles senest 2 timer før turen.

Vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Den nemmeste ferie at pakke til

“Gang på gang bjergtages vi af den smukke natur vores land har at byde på. Og gang på gang bliver vi glade når vi låser os ind i endnu et dejligt sommerhus, bydes velkommen af Pias håndskrevne kort, kan smide støvlerne og fordøje dagens oplevelser med en kold ting fra køleskabet/minibaren, inden vi går om bord i den nemme aftensmad.”

Helle Mariager, 8. september 2022

Oh So Fine

“Tre dage i Thy/Klitmøller med Pia som arrangør – det fungerer bare SÅ godt. Vores primære mål var samværet og snak og DET fik vi 🤗, sammen med dejlig forplejning.”

Lene Groth, 21. oktober 2021

Udforsk vores koncept

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du og dine rejsefæller går på egen hånd fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur.  I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. 

Overnatning foregår enten i sommerhuse  eller på hotel. I sommerhusene står der ingredienser og nemme opskrifter på aftensmad, morgenmad og frokost, mens I på hotellerne kan nyde lækre måltider i restauranten.

Det giver jer optimale rammer for at nyde gåturen, naturen, roen og nærværet, så vandreturen handler mere om at nyde end at præstere. 

Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

På langt de fleste vandreferier, du kan købe i Danmark, er kun morgenmad inkluderet. Sådan er det ikke på en Oh So Quiet-tur. Her er både aftensmad, morgenmad og frokost inkluderet, hvilket hjælper med at holde dine omkostninger nede og gør det nemt at tage afsted på en vandreferie.

Alt, hvad du har brug for til et kort ophold, er til stede i sommerhusene: linned, håndklæder, brænde, drikkevarer, mad, snacks, toiletpapir, madpakkepapir – you name it. Det betyder, at du på “sommerhus til sommerhus”-turene kan nøjes med at pakke en rygsæk med let skiftetøj, toiletartikler og en drikkedunk. På nogle af “hotel til hotel”-turene er der mulighed for at bestille bagagetransport.

Vi sørger for alt det praktiske med med rute, forplejning, overnatning og rengøring, så du og dine rejsefæller kan fokusere 100 procent på at nyde turen gennem de dejligste landskaber. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer tilbage til din bil efter vandreturen.

Alle dagsdistancer er mellem 8 og 19 km –  her kan også nybegyndere være med. Vil du gerne gå længere distancer? Kontakt pia@ohsoquiet.dk og få anbefalet en ekstra lang rute. På enkelte ruter er der allerede indlagt længere dagsdistancer som valgfri mulighed. På 3-dages turene er dag 2 altid lidt længere end dag 1 og 3 – det skaber en rolig indflyvning og landing på din tur. 

Vi går rigtig mange kilometer, når vi tilrettelægger hver eneste vandretur. Det gør vi for at designe ruter, der har særlige oplevelseskvaliteter, som gør det lettere for gæsterne at lade sig opsluge af den smukke, storslåede natur. Vi sørger for at det er let at finde vej gennem de fantastiske naturoplevelser og seværdigheder,

Du og dine rejsefæller går turen på egen hånd, idet I følger ruten på et kort i en mobilapp. Det betyder, at I ikke behøver forholde jer til nye mennesker på jeres tur, men kan nyde roen ved jeres eget selskab. Er I på en “fra sommerhus til sommerhus”-tur, har I også fuld privatliv under opholdet i sommerhusene. Uanset om I er 2 eller 6 personer afsted, har I altid sommerhusene helt for jer selv.

Vi udvælger de mest charmerende og sjælfulde overnatningssteder til vores ture. Det kan fx være en særlig naturnær beliggenhed, en smuk indretning eller et sted fuld af historie. Ikke to destinationer er ens, og derfor vil du opleve stor variation i overnatningsstederne. Inde på den enkelte rute, er der links til overnatningsstederne.

På alle vores ture er der fuld mobilsupport under turen. Driller app’en? Eller opstår der et problem ude i et af sommerhusene? Så ringer du bare eller sender en SMS. Selvom du og dine rejsefæller går på egen hånd og selv låser jer ind i sommerhusene, er jeres vært med jer i kulissen. Vi sørger for, at der står mad og diverse til jer i sommerhusene og for at gøre rent, når I går videre til det næste stop på turen.
 

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Andre forårsruter