Ofte stillede spørgsmål om Oh So Quiet

Få svar på ofte stillede spørgsmål om Oh So Quiet vandreferier, lige fra sommerhuse og pakkelister til gavekort og forudbetalt forbrug.

De 1.000 kr. er et forudbetalt forbrug for turen, hvorfra dine udgifter til el, vand og minibar trækkes. Resten af beløbet tilbagebetales efter turen.

Hvis du booker din tur mere end tre måneder før afgang, kan du dele betalingen i to rater. Det kræver dog, at du laver en aftale pr. e-mail først. Skriv til pia@ohsoquiet.dk

Ja, der er ikke andre end dig og den/dem, du vandrer med. En del af charmen ved en Oh So Quiet-tur er netop, at I ikke skal forholde jer til en masse nye mennesker. Det giver mulighed for at pleje dine nære relationer og lade helt op.

Nej, man vandrer kun sammen med den eller dem, man har tilmeldt sig turen sammen med. Man finder vej vha. en app.

Den eneste forskel på tur A og B er de sommerhuse, man overnatter i på turen. Der er således hverken forskel på ruterne eller prisen.

På nogle af ruterne må du gerne tage hund med. I 2024 må du tage hund med på disse ruter:

Distancerne er som udgangspunkt overkommelige og begyndervenlige, men alt er relativt. Hvis du slet ikke er vant til at bevæge dig i dagligdagen, kan du med fordel indlægge ekstra gåture i tiden op mod din tur. Under selve turen, kan du indlægge mange, små pauser og gå dagsdistancerne i et roligt tempo. Husk at medbringe snacks og vand, så du holder dit blodsukker stabilt og ikke dehydrerer undervejs.

Alle ruter er tilrettelagt således, at du starter ud fra bilen på dag 1 og ender ved bilen på dag 3.

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.