Rold Skov

Tilgængelighed: 22. juni – 13. juli 2024

4,9 stjerner på TrustPilot  |  3 dage med 2 overnatninger Helpension

3-dages vandreferie i Rold Skov

  • Se de ældgamle og krogede bøgetræer i Troldeskoven og Urskoven
  • Gå rundt om Store Økssø, Rold Skovs næststørste sø
  • Oplev skønne Rebild Bakker, der slet ikke er egentlige bakker, men et plateau. Istiden dannede og eroderede plateauet med kløfterne, som de ser ud i dag, rige på søer, skov og moser

.
Oh So Quiets anden sommerrute går til Rold Skov.

Der er en nærmest magisk stemning, når I vandrer blandt de krogede bøge i Troldeskoven og Urskoven. Bøgene er ældgamle, helt op til 300 år, og direkte efterkommere af de første bøge i Danmark. 

Priser

2.695 kr pr person i dobbeltværelse

3.195 kr pr person i enkeltværelse

Tilkøb af bagagetransport: 100 kr pr værelse

Inkluderet i vandreturen

  • Program for vandreferie
  • Digitalt kort via app 
  • Ophold på to forskellige hoteller
  • Helpension
  • Supportnummer

 

Ikke inkluderet i pris:

  • Bagagetransport
  • Drikkevarer

Program

Dag 1

Parkering: p-plads ved Mosskovpavillionen, Møldrupvej 34. 9520 Skørping
Dagsdistance: 8 km – fra Store Økssø til Comwell Rebild Bakker
Ankomst til Comwell Rebild Bakker: Fra klokken 15

Fra parkeringspladsen ved Store Økssø går turen via Rold Skov forbi Kejserbakken til jeres første overnatning på Hotel Comwell Rebild Bakker.

Dag 2

Dagsdistance: valgfrit 11.5 eller 16 km – fra Comwell Rebild Bakker til Rold Storkro
Afgang fra Comwell Rebild Bakker: senest klokken 10
Ankomst til Rold Storkro:
Fra klokken 15

Fra Comwell går dagens rute gennem smukke Rebild Bakker og forbi Ravnkilden inden I ankommer på Rold Storkro til overnatning og forplejning.

Dag 3

Dagsdistance: valgfrit 8 eller 12 km 
Afgang fra Rold Storkro: senest klokken 10

På tredje dag går I gennem Troldeskoven og dernæst Urskoven, inden det sidste stykke af ruten fører jer tilbage til jeres bil ved Store Økssø.

Muligheder for offentlig transport

Rutens startpunkt ligger 4,2 kilometer fra Skørping station.

Der er mulighed for at komme direkte hertil med tog fra flere større togstationer. Fra Skørping station kan der bestilles en Plustur frem til rutens startpunkt ved Møldrupvej 34, 9520 Skørping.

Bemærk at Plustur er flextrafik og skal bestilles senest 2 timer før turen.

Vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Skøn vandreferie i Rold Skov

“Det var en virkelig skøn oplevelse at rejse ud på en Oh So Quiet tur! Det veltilrettelagte program førte os gennem de mest vidunderlige og afvekslende områder i Rold Skov.

Vi havde 3 dage med ro til at nyde stilheden, og hvor det eneste vi skulle var at opleve naturen og de smukke udsigter, spise blåbær fra buskene langs stierne og drikke iskoldt vand fra de springende kilder. Vi giver Oh So Quiet de allerbedste anbefalinger og vender helt sikkert selv tilbage!”

Erica Price Terp

 

Skønne dage

“Vi var helt forberedte på 3 dags vandreture langs Alssund og Flensborg Fjord pga af de mails vi modtog fra Pia op til vores afgang.
Smuk natur, ture i skoven som vi aldrig på egen hånd havde valgt, gode overnatningssteder og mad til alle måltider.
Det er ikke sidste gang vi har gået med Oh So Quiet😀
Elsker at man kun skal forholde sig til vejret😀”

Hanne Rosendahl

Udforsk vores koncept

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie,
hvor du og dine rejsefæller går på egen hånd fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur.  I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. 

Overnatning
I overnatter enten i sommerhuse  eller på hotel. I sommerhusene står der ingredienser og nemme opskrifter på aftensmad, morgenmad og frokost, mens I på hotellerne kan nyde lækre måltider i restauranten.

Support under hele turen
Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

Det giver jer optimale rammer for at nyde gåturen, naturen, roen og nærværet, så vandreturen handler mere om at nyde end at præstere. 

På langt de fleste vandreferier, du kan købe i Danmark, er kun morgenmad inkluderet. Sådan er det ikke på en Oh So Quiet-tur. Her er både aftensmad, morgenmad og frokost inkluderet, hvilket hjælper med at holde dine omkostninger nede og gør det nemt at tage afsted på en vandreferie.

Alt, hvad du har brug for til et kort ophold, er til stede i sommerhusene: linned, håndklæder, brænde, drikkevarer, mad, snacks, toiletpapir, madpakkepapir – you name it. Det betyder, at du på “sommerhus til sommerhus”-turene kan nøjes med at pakke en rygsæk med let skiftetøj, toiletartikler og en drikkedunk. På nogle af “hotel til hotel”-turene er der mulighed for at bestille bagagetransport.

Vi sørger for alt det praktiske med med rute, forplejning, overnatning og rengøring, så du og dine rejsefæller kan fokusere 100 procent på at nyde turen gennem de dejligste landskaber. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer tilbage til din bil efter vandreturen.

Alle dagsdistancer er mellem 8 og 19 km –  her kan også nybegyndere være med. Vil du gerne gå længere distancer? Kontakt pia@ohsoquiet.dk og få anbefalet en ekstra lang rute. På enkelte ruter er der allerede indlagt længere dagsdistancer som valgfri mulighed. På 3-dages turene er dag 2 altid lidt længere end dag 1 og 3 – det skaber en rolig indflyvning og landing på din tur. 

Vi går rigtig mange kilometer, når vi tilrettelægger hver eneste vandretur. Det gør vi for at designe ruter, der har særlige oplevelseskvaliteter, som gør det lettere for gæsterne at lade sig opsluge af den smukke, storslåede natur. Vi sørger for at det er let at finde vej gennem de fantastiske naturoplevelser og seværdigheder,

Du og dine rejsefæller går turen på egen hånd, idet I følger ruten på et kort i en mobilapp. Det betyder, at I ikke behøver forholde jer til nye mennesker på jeres tur, men kan nyde roen ved jeres eget selskab. Er I på en “fra sommerhus til sommerhus”-tur, har I også fuld privatliv under opholdet i sommerhusene. Uanset om I er 2 eller 6 personer afsted, har I altid sommerhusene helt for jer selv.

Vi udvælger de mest charmerende og sjælfulde overnatningssteder til vores ture. Det kan fx være en særlig naturnær beliggenhed, en smuk indretning eller et sted fuld af historie. Ikke to destinationer er ens, og derfor vil du opleve stor variation i overnatningsstederne. Inde på den enkelte rute, er der links til overnatningsstederne.

På alle vores ture er der fuld mobilsupport under turen. Driller app’en? Eller opstår der et problem ude i et af sommerhusene? Så ringer du bare eller sender en SMS. Selvom du og dine rejsefæller går på egen hånd og selv låser jer ind i sommerhusene, er jeres vært med jer i kulissen. Vi sørger for, at der står mad og diverse til jer i sommerhusene og for at gøre rent, når I går videre til det næste stop på turen.
 

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.