Livets små øjeblikke er det, der sker, når vi er tilstede i nuet og oplever nærværet med vores omgivelser fuldt ud.

Det kan ske under en skøn leg med dine børn. Under en meningsfuld samtale med en ven. På en stille stund med en kop kaffe og en god bog. Eller en gåtur med din hund efter at den første sne er faldet.

Livets små øjeblikke er der, hvor vi har det allerbedst. De indtræffer, når vi lader roen falde over os. Når vi parkerer to do-lister og tankemylder for en tid og tuner ind på det, der sker lige her og nu.

Julie, Simone, Naja og Sine, fire veninder fra Sjælland, var på en Oh So Quiet-tur sammen i maj 2019. På en bakketop skålede de i champagne på livets små øjeblikke.

Vandreturen var for dem et åndehul fra hverdagens travlhed, hvor de kunne nyde tiden med hinanden og naturen omkring dem.

Den slags stunder er særlige og fortjener at blive fejret med champagne. Så kan vi huske dem, også når hverdagen igen indtræffer og det bliver sværere at slippe travlhedens trummerum.

Velkommen

Jeg hedder Pia og er iværksætteren bag Oh So Quiet ApS.

Her på bloggen deler jeg min passion for gåture: du kan finde tips til smukke gåture, læse om gåturens magi og følge lidt med i mit liv som iværksætter.

Læs mere om mig og historien bag Oh So Quiet ApS

Kontakt

Mobil: +45 22 25 57 81
E-mail: pia@ohsoquiet.dk

Seneste blogindlæg

Sociale medier

     

Kategorier