Ruter for begyndere

Vandring for begyndere

En Oh So Quiet-tur skal være en behagelig og god oplevelse. Samtidig skal fokus være på nærværet med den eller de personer man vandrer med, samt ikke mindst på den omkringliggende natur man passerer igennem.

Til gengæld handler det ikke om dyrt og tungt udstyr. Alt du behøver er en god ven eller familiemedlem at vandre med, et par gode sko eller støvler, samt en rygsæk – så er du godt på vej.

Turene på denne side særdeles er velegnet til begyndere, da de både giver store naturoplevelser, men også er overkommelige i forhold til terrænet.

Rold Skov-ruten kan du vandre fra hotel til hotel og kombinere en storslået naturoplevelse med ophold på Hotel Comwell Rebild Bakker og Rold Storkro, der også står aftensmad, morgenmad og en madpakke til næste dags vandretur.

ruten fra Kjul Strand til Tversted kan man opleve naturen i det nordligste Danmark langs Tannis Bugt. Gå gennem Uggerby Klitplantage til Tversted, hvor I også kommer forbi den smukke Østerklit Stokmølle og selvfølgelig slutter af ved det berømte Blå Ishus ved Tversted Strand.

Vi glæder os til at tage i mod dig og din familie eller venner på jeres første Oh So Quiet-tur.

Ruter for begyndere

Oh So Quiet-ture for begyndere

Alt var klappet og klart

“Oh So Quiet er et helt igennem skønt koncept. 3 veninder der førstegangsvandrede i 3 dage på ruten Bulbjerg-Thorup Strand-Lildstrand i solskin. Luksus at vandre i smukke omgivelser med skønne veninder, og overnatte i gode senge i sommerhuse med dejlige ‘madkasser’ på vejen rundt og med god hjælp af ViewRanger appen. Oh So Quiet anbefaler jeg gerne!”

Helle Tinggaard Westmark

Vi er stadigvæk høje af turen!

“For en uge siden kom vi hjem fra vores længe planlagte Oh So Quiet tur.
Ift. vandring er vi totalt nybegyndere… Vi havde før talt om at overnatte i shelters, men det her lød både trygt og lækkert, især hvis vejret ikke lige var med os. Vores forventninger har været meget høje. Vi har glædet os i flere måneder. Men alt har levet op til hvad vi drømte om! Det har været et par fantastiske dage for os alle tre. Så skynd jer at komme afsted. Det lader batterierne op!”

Anette Stig Jakobsen

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra ruterne

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…