Vandreruter Jammerbugt

Spændende vandreruter ved Jammerbugt

Med sine mere end 100 kilometer kystlinje, har Jammerbugt en unik og storslået natur, der er perfekt til vandring, ro og nærvær.

Oh So Quiets vandreruter ved Jammerbugt inkluderer blandt andet imponerende Bulbjerg i vest, frodige og fantastiske Fosdalen og Svinklovene, samt de mange mange hvide sandstrande, der gør Jammerbugt til et område præget af et særdeles varieret landskab.

Med vandreskoene på er det oplagt, at nyde en tur gennem hede og klitlandskabet langs kysten, hvor du også møder små fiskerlejer i Klim Strand og Thorup Strand.

På en Oh So Quiet-tur i Jammerbugt er du garanteret storslåede naturoplevelser, samt ikke mindst muligheden for at lade tankerne vandre eller nyde den nærværende samtale med dine vandremakkere.

Området

Oh So Quiet-ture ved Jammerbugt

Forår 2023: Svinkløv, Fosdalen – gå fra sommerhus til sommerhus

Fra2.295 DKK
3 dage
Tilgængelighed: 06.04 – 05.05
0

Fantastisk koncept for en dejlig naturoplevelse

“Alt hvad vi skulle koncentrere os om, var hinanden og at sætte det ene ben foran det andet. Der var sørget for godt kortmateriale (inkl. app) og dejlige overnatningsfaciliteter med mad til alle nødvendige måltider – lige til at tilberede. Vi er stærkt motiverede for at booke os ind på en af de andre ruter Oh So Quiet har på programmet.”

Bente Kofoed

3 på alle måder skønne dage

“3 på alle måder skønne dage, som jeg vil glæde mig til at gentage, og som jeg vil anbefale alle naturelskere, som gerne vil forkæles lidt at prøve. Glad fra ende til anden var vi. Masser af tid til bare at være og nyde og Pia i baghånden med et kæmpe engagement og en dejlig glæde ved at glæde andre!!”

Kerstin Søndergaard

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra Jammerbugt

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt vores vandreruter ved Jammerbugt for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…