Vandreruter Thy

Spændende vandreruter i Thy

Hav, vind, sand og salt har været med til at skabe den særlige natur i Thy. Her kan du vandre og sanse i selskab med en god ven eller partner.

På vandreruter i Thy kan du være heldig, og få et glimt af et krondyr, en trane, et mark-firben eller en ensian-blåfugl i Nationalpark Thy. Mørket er særlig tæt og tillader et fantastisk udsyn til stjernerne, mens stilheden skaber ramme for nærvær og eftertænksomhed i Lildstrand beliggende for enden af Danmarks længste ubeboede kyststrækning.

Redningsvejen går bag klitterne parallelt med Vestkysten fra Agger Tange i syd til Bulbjerg i nord. Undervejs passerer den fiskersamfund, landingspladser og Lodbjerg Fyr. Strækningen udgør en stærk kulturhistorisk fortælling om livet ved kysten. Den blev i sin tid etableret til brug for redningstjenesten i tilfælde af skibsforlis og strandinger.

Læs mere: www.nationalparkthy.dk

Området

Oh So Quiet-ture i Thy

Den skønneste tur

“Vi havde den skønneste tur startende ud ved Bulbjerg. Alt fungerede fantastisk. Naturen bjergtagende, ruterne meget godt planlagte, husene og maden i top og selv vejret viste sig fra sin bedste side, så vi kan kun anbefale konceptet og kommer helt sikkert tilbage til en ny tur.”

Michael Niemann

Helt fantastisk koncept

“Kan varmt anbefales. Vi var 2 afsted på Klitmøller-Vangså turen. Så SMUKT!
Virkelig dejligt at kunne nøjes med en let oppakning til vandreturene, mens der er sørget for lækker kost og logi for en på forhånd. Rigtig god kontakt med arrangør før, under og efter turen med relevant og udførlig information. Skøn oplevelse.”

Helena Jensen

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra Thy

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

På vores vandreruter i Thy har vi tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…