Vandrerute Himmerland

Spændende vandrerute i Himmerland

“I skovens dybe stille ro” kunne passende være overskriften på en vandretur i historiske Rold Skov, der med sine 8.000 hektar er blandt Danmarks største skove, og som blandt andet er kendt for Røverne fra Rold, der huserede på stedet i 1800-tallet.

Nu om dage er der mere ro, og på en vandretur gennem den smukke, kuperede og varierede skov venter masser af storslåede naturoplevelser.

 

Her finder man også Rebild Bakker, der med rette må betegnes som en af de allersmukkeste dele af skoven. Lyngklædte bakker ligger nænsomt drysset ud over det flotte hedelandskab, der hvert år den 4. juli danner rammen om den berømte Rebild Fest.

På en Oh So Quiet-tur i Rold Skov får du tre dage med vandring i de naturskønne omgivelser, kombineret med overnatning og måltider på Hotel Comwell Rebild Bakker og Rold Storkro.

Området

Oh So Quiet-ture i Himmerland

Alt var planlagt

“Alt var planlagt og det var dejligt nemt. Ruten var meget afvekslende og vi kom forbi alle seværdigheder. Der var tænkt på alt, så vi fik den bedste udsigt. Nemt at følge ruten. Overnatning på hotel/kro var dejligt luksuriøst efter en dag på heden. Vi skal bestemt afsted på en af de andre ruter også!”

Camilla Andersen

Rold Skov med Oh So Quiet

“Lige hjemvendt fra en fantastisk dejlig tur i Rold Skov.
Alt var så godt forberedt og tilrettelagt. Vi følte os “taget i hånden” på hele turen, der er tænkt på det hele og ruterne har en passende længde, selv for “pensionerede ben” 😉 Ruterne er med meget varierende og smuk natur.
Tak for en super god tur.”

Inger-Marie Jensen

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra Himmerland

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…