Svinkløv, Fosdalen

Tilgængelighed: 23. august – 20. september 2024

4,9 stjerner på TrustPilot  |  3 dage med 2 overnatninger Helpension

3-dages vandreferie ved
Svinkløv, Fosdalen

Tag med på en af Danmarks smukkeste vandrestrækninger i det nordjyske ved Svinklovene og Fosdalen.

Svinklovene er et bølget og smukt landskab, der er skabt ved at regnvandet langsomt har opløst det bløde skrivekridt, som kystskrænten består af.

 • Oplev den bjergtagende panoramaudsigt over Jammerbugten
 • Gå igennem Fosdalen, der skærer sig ned i Danmarks længste indlandsklit, Lien

Priser

Afgang søndag – onsdag: 2.295 kr pr person
Afgang torsdag eller lørdag: 2.495 kr pr person
Afgang fredag eller helligdag: 2.595 kr pr person 
Børn: 1.895 kr pr person
Hund (kun tur A): 150 kr

Forudbetalt forbrug: 1.000 kr
(herfra trækkes forbrug af el, vand og minibar.
Det resterende beløb tilbagebetales efter turen)

Samme rute, men to forskellige overnatningsmuligheder.....

A

B

Inkluderet i vandreturen

 • Program for vandreferie ved Svinkløv, Fosdalen
 • Digitalt kort via app samt print-selv kort
 • Overnatning i to forskellige sommerhuse
 • Ingredienser + nemme opskrifter til aftensmad, morgenmad og frokost (står klar i begge husene ved ankomst)
 • Rengøring
 • Linnedpakker (sengetøj, lagen, viskestykke, håndklæde)
 • Supportnummer


Ikke inkluderet i pris:

 • Drikkevarer (der er minibar i husene)
 • Bagagetransport (pak let – resten er alligevel i  sommerhusene)

Program

Dag 1

Dagsdistance: 8 km – fra Slettestrand til Svinkløv
Adgang til sommerhus Svinkløv: Fra klokken 16

I parkerer bilen nær Slettestrand og vandrer derefter langs Svinklovene, nær det flotte Svinkløv Badehotel og Skt. Olavs Kilde, gennem Svinkløv Klitplantage til det første sommerhus og første overnatning.

Dag 2

Dagsdistance: 17 km – fra Svinkløv til Tranum Strand
Afgang fra sommerhus Svinkløv: senest klokken 10
Adgang til sommerhus Tranum Strand:
Fra klokken 15.30

Turens længste dag går via Svinkløv Klitplantage og gennem Fosdalen, der en af flere dybe dale eller kløfter, som skærer sig ned i Lien. I bunden af den frodige erosionskløft løber en lille bæk. Vandet kommer fra kilder i dalsiderne og fra væld i den øvre ende af dalen. Det andet sommerhus ligger i Tranum Strand.

Læs blogindlæg: Tip til flot gåtur – Tranum, Fosdalen

Dag 3

Dagsdistance: 14,5 km – fra Tranum Strand til Slettestrand
Afgang fra sommerhus Tranum Strand: senest klokken 10

På sidste dage vandrer I gennem Langdal Plantage, langs Lien-skrænten. Lien er Danmarks største indlandsskrænt og rejser sig med mere end 60 meter over det flade forland, Underlien. Dagens rute ender ved jeres parkerede bil.

Muligheder for offentlig transport

Aalborg station er den nærmeste større station til ruten og det er muligt at komme hertil med både bus og tog.

Fra Aalborg station kan der tages videre med bus 70 mod Thisted station, hvor I skal stå af på Brovst Busterminal. Herfra bestilles en Plustur frem til rutens startpunkt parkeringspladsen ved Slettestrand, Slettestrandvej, 9690 Fjerritslev.

Alternativt kan man også tage med bus 970X mod Thisted station fra Aalborg station og stå af på Brovst Busterminal, hvorfra der også skal bestilles Plustur til parkeringspladsen ved Slettestrand, Slettestrandvej, 9690 Fjerritslev.

Bemærk at Plustur er flextrafik og skal bestilles senest 2 timer før turen.

Vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Storslået!

“Denne gang gik vi fra Svinkløv gennem Fosdalen. Wou!! Hvor var der smukt og selv i stille regn på andendagen. Vi spurgte os selv flere gange “Er det her Danmark?”

Connie Langvad, 29. april 2023

Unik naturoplevelse

“Fantastisk gennemtænkt, velforberedt og dejlig ferie. Helt unikke og smukke ruter er udvalgt til turen, via den velfungerende app. Personlig service og fred og ro. Ingen bekymringer. Alt det praktiske er tænkt på, det eneste vi skulle var, at sætte den eneforhandler foran den anden. Helt magisk enkelt afbræk fra en hverdag der kan blive lidt for kompleks.”

Anna Imer, 19. april 2022

Udforsk vores koncept

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie,
hvor du og dine rejsefæller går på egen hånd fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur.  I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. 

Overnatning
I overnatter enten i sommerhuse  eller på hotel. I sommerhusene står der ingredienser og nemme opskrifter på aftensmad, morgenmad og frokost, mens I på hotellerne kan nyde lækre måltider i restauranten.

Support under hele turen
Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

Det giver jer optimale rammer for at nyde gåturen, naturen, roen og nærværet, så vandreturen handler mere om at nyde end at præstere. 

På langt de fleste vandreferier, du kan købe i Danmark, er kun morgenmad inkluderet. Sådan er det ikke på en Oh So Quiet-tur. Her er både aftensmad, morgenmad og frokost inkluderet, hvilket hjælper med at holde dine omkostninger nede og gør det nemt at tage afsted på en vandreferie.

Alt, hvad du har brug for til et kort ophold, er til stede i sommerhusene: linned, håndklæder, brænde, drikkevarer, mad, snacks, toiletpapir, madpakkepapir – you name it. Det betyder, at du på “sommerhus til sommerhus”-turene kan nøjes med at pakke en rygsæk med let skiftetøj, toiletartikler og en drikkedunk. På nogle af “hotel til hotel”-turene er der mulighed for at bestille bagagetransport.

Vi sørger for alt det praktiske med med rute, forplejning, overnatning og rengøring, så du og dine rejsefæller kan fokusere 100 procent på at nyde turen gennem de dejligste landskaber. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer tilbage til din bil efter vandreturen.

Alle dagsdistancer er mellem 8 og 19 km –  her kan også nybegyndere være med. Vil du gerne gå længere distancer? Kontakt pia@ohsoquiet.dk og få anbefalet en ekstra lang rute. På enkelte ruter er der allerede indlagt længere dagsdistancer som valgfri mulighed. På 3-dages turene er dag 2 altid lidt længere end dag 1 og 3 – det skaber en rolig indflyvning og landing på din tur. 

Vi går rigtig mange kilometer, når vi tilrettelægger hver eneste vandretur. Det gør vi for at designe ruter, der har særlige oplevelseskvaliteter, som gør det lettere for gæsterne at lade sig opsluge af den smukke, storslåede natur. Vi sørger for at det er let at finde vej gennem de fantastiske naturoplevelser og seværdigheder,

Du og dine rejsefæller går turen på egen hånd, idet I følger ruten på et kort i en mobilapp. Det betyder, at I ikke behøver forholde jer til nye mennesker på jeres tur, men kan nyde roen ved jeres eget selskab. Er I på en “fra sommerhus til sommerhus”-tur, har I også fuld privatliv under opholdet i sommerhusene. Uanset om I er 2 eller 6 personer afsted, har I altid sommerhusene helt for jer selv.

Vi udvælger de mest charmerende og sjælfulde overnatningssteder til vores ture. Det kan fx være en særlig naturnær beliggenhed, en smuk indretning eller et sted fuld af historie. Ikke to destinationer er ens, og derfor vil du opleve stor variation i overnatningsstederne. Inde på den enkelte rute, er der links til overnatningsstederne.

På alle vores ture er der fuld mobilsupport under turen. Driller app’en? Eller opstår der et problem ude i et af sommerhusene? Så ringer du bare eller sender en SMS. Selvom du og dine rejsefæller går på egen hånd og selv låser jer ind i sommerhusene, er jeres vært med jer i kulissen. Vi sørger for, at der står mad og diverse til jer i sommerhusene og for at gøre rent, når I går videre til det næste stop på turen.
 

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Andre ruter