Tversted Klitplantage

Tilgængelighed: 7. – 28. juni 2024

4,9 stjerner på TrustPilot  |  2 dage med 1 overnatning Helpension

2-dages vandreferie ved Tversted

Oplev Tversted, også kendt som Lille Skagen, og nyd en af Nordjyllands fineste strande, skærmet i læ af Tannis Bugt. Hertil er området beriget med at være et af de steder i Jylland, som får flest solskinstimer.

En vandretur gennem Tversted og Kjul Klitplantage byder på dyb ro, omgivet af majestætiske trækroner og en variation af træsorter som eg, skovfyr, ædelgran, birk og bøg. Slå jer ned ved Tverstedsøerne og lad jer fordybe i naturens skønhed, mens I nyder en velfortjent madpakke.

 • Udforsk stemningen i Tversted og Uggerby Plantage.
 • Oplev et unikt landskab formet af verdens største odde, der konstant ændres af naturens kræfter.
 • Lad jer imponere af Danmarks sidste fungerende stokmølle, Østerklit, som stolt står blandt klitterne ved Tannisbugt.

"Last minute" priser (spar 20%)

Afgang mandag- torsdag: 1.116 kr pr. person (før 1.395 kr) 
Afgang fredag eller søndag: 1.276 kr pr. person (før 1.595 kr)
Afgang lørdag eller helligdag: 1.436 kr pr person (før 1.795 kr)
Børn: 1.116 kr pr person (før 1.395 kr)

Forudbetalt forbrug: 1.000 kr
(Herfra trækkes forbrug af el, vand og minibar.
Det resterende beløb tilbagebetales efter turen)

Samme rute, men to forskellige overnatningsmuligheder.....

A

B

Inkluderet i vandreturen

 • Program for vandreferie ved Tversted
 • Digitalt kort via app samt print-selv kort
 • Overnatning i et hyggeligt sommerhus
 • Ingredienser + nemme opskrifter til aftensmad, morgenmad og frokost (står klar ved ankomst)
 • Rengøring
 • Linnedpakker (sengetøj, lagen, viskestykke, håndklæde)
 • Supportnummer


Ikke inkluderet i pris:

 • Drikkevarer (der er minibar i sommerhuset)
 • Bagagetransport (pak let – resten er alligevel i  sommerhusene)

Program

Dag 1

Parkering: p-plads ved Det Blå Ishus
Dagsdistance: Valgfrit 12,5 eller 19 km
Adgang til sommerhus: Fra klokken 16

I parkerer tæt på stranden i Tversted og går derefter en stor rundtur gennem den hyggelige Uggerby Klitplantage, før I når sommerhuset i Tversted.

Dag 2

Dagsdistance: Valgfrit 10,5 eller 15 km
Afgang fra sommerhus: senest klokken 10

Dagens rute snor sig langs vandet, gennem Tversted Klitplantage og forbi Tversted søerne og den gamle Østerklit Stokmølle. Turen ender ved jeres parkerede bil.

Læs blogindlæg: Tag med på Researchtur i Tversted Plantage

Muligheder for offentlig transport

Hjørring station er den nærmeste større station til ruten og det er muligt at komme hertil med både bus og tog.

Fra Hjørring station kan der tages videre med bus 82 mod Sindal station, hvor I skal stå ved Østervej (Tannisbugtvej / Tversted / Hjørring kom). Herfra er der en kort gåtur på cirka 1 km til rutens startpunkt.

Vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information og specifikke afgangstider.

Elsker konceptet

“Elsker konceptet – vandretur med komfort. Vi har gået ruten Tversted i september 2020 og var ovenud tilfredse. Ud og nyde naturen og få nogle kilometer i benene og så ankomme til et lunt og lækkert sommerhus med brænde i kurven, mad i køleskabet og guf i minibaren.”

Birgitte, 13. september 2020

Fantastiske ture!

“Fantastiske ture med super dejlige overnatnings muligheder. Vi blev ” holdt i hånden” på hele turen.”

Luis og Christine (70+), 10. september 2022

Udforsk vores koncept

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du og dine rejsefæller går på egen hånd fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur.  I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. 

Overnatning foregår enten i sommerhuse  eller på hotel. I sommerhusene står der ingredienser og nemme opskrifter på aftensmad, morgenmad og frokost, mens I på hotellerne kan nyde lækre måltider i restauranten.

Det giver jer optimale rammer for at nyde gåturen, naturen, roen og nærværet, så vandreturen handler mere om at nyde end at præstere. 

Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

På langt de fleste vandreferier, du kan købe i Danmark, er kun morgenmad inkluderet. Sådan er det ikke på en Oh So Quiet-tur. Her er både aftensmad, morgenmad og frokost inkluderet, hvilket hjælper med at holde dine omkostninger nede og gør det nemt at tage afsted på en vandreferie.

Alt, hvad du har brug for til et kort ophold, er til stede i sommerhusene: linned, håndklæder, brænde, drikkevarer, mad, snacks, toiletpapir, madpakkepapir – you name it. Det betyder, at du på “sommerhus til sommerhus”-turene kan nøjes med at pakke en rygsæk med let skiftetøj, toiletartikler og en drikkedunk. På nogle af “hotel til hotel”-turene er der mulighed for at bestille bagagetransport.

Vi sørger for alt det praktiske med med rute, forplejning, overnatning og rengøring, så du og dine rejsefæller kan fokusere 100 procent på at nyde turen gennem de dejligste landskaber. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer tilbage til din bil efter vandreturen.

Alle dagsdistancer er mellem 8 og 19 km –  her kan også nybegyndere være med. Vil du gerne gå længere distancer? Kontakt pia@ohsoquiet.dk og få anbefalet en ekstra lang rute. På enkelte ruter er der allerede indlagt længere dagsdistancer som valgfri mulighed. På 3-dages turene er dag 2 altid lidt længere end dag 1 og 3 – det skaber en rolig indflyvning og landing på din tur. 

Vi går rigtig mange kilometer, når vi tilrettelægger hver eneste vandretur. Det gør vi for at designe ruter, der har særlige oplevelseskvaliteter, som gør det lettere for gæsterne at lade sig opsluge af den smukke, storslåede natur. Vi sørger for at det er let at finde vej gennem de fantastiske naturoplevelser og seværdigheder,

Du og dine rejsefæller går turen på egen hånd, idet I følger ruten på et kort i en mobilapp. Det betyder, at I ikke behøver forholde jer til nye mennesker på jeres tur, men kan nyde roen ved jeres eget selskab. Er I på en “fra sommerhus til sommerhus”-tur, har I også fuld privatliv under opholdet i sommerhusene. Uanset om I er 2 eller 6 personer afsted, har I altid sommerhusene helt for jer selv.

Vi udvælger de mest charmerende og sjælfulde overnatningssteder til vores ture. Det kan fx være en særlig naturnær beliggenhed, en smuk indretning eller et sted fuld af historie. Ikke to destinationer er ens, og derfor vil du opleve stor variation i overnatningsstederne. Inde på den enkelte rute, er der links til overnatningsstederne.

På alle vores ture er der fuld mobilsupport under turen. Driller app’en? Eller opstår der et problem ude i et af sommerhusene? Så ringer du bare eller sender en SMS. Selvom du og dine rejsefæller går på egen hånd og selv låser jer ind i sommerhusene, er jeres vært med jer i kulissen. Vi sørger for, at der står mad og diverse til jer i sommerhusene og for at gøre rent, når I går videre til det næste stop på turen.
 

Det er for alle vores ruter muligt at gøre brug af offentlig transport til at nå frem til rutens startpunkt. Du kan læse nærmere om disse muligheder under hver enkel rute og vi henviser til https://rejseplanen.dk/ for mere information, specifikke afgangstider og bestilling af Plustur.

Andre forårsruter