Vandreruter toppen af Jylland

Spændende vandreruter i toppen af Jylland

Træer blæst skæve af Vestenvinden. Badestrande, bløde klitter og autentiske lokalmiljøer. Sådan er toppen af Jylland.

Fra Lønstrup og op til Skagen finder du spændende vandreruter i toppen af Jylland med et væld af smukke skovstier i plantager med navne fra svundne tider: Tornby, Uggerby og Tversted Klitplantage.

Landskaberne er præget af sandflugten, der har formet det vestlige Vendsyssel og gjort det svært at dyrke afgrøder i jorden. Dette ses blandt andet i klitplantagen ved Tornby, mens man langs kysten møder små, idylliske byer som Kjul Strand og Tversted. Herfra kan man på en god dag se helt til Grenen ved Skagen.

På en Oh So Quiet-tur i det nordligste Danmark, kan du lade både ben og tanker vandre.

Området

Oh So Quiet-ture i toppen af Jylland

Vandre med Oh So Quiet

Forår: Tornby Klitplantage (2 dage)

Fra1.395 DKK
2 dage
Tilgængelighed: 19.05 – 08.06
0

Forår: Rubjerg Knude, Lønstrup (2 dage)

Fra1.395 DKK
2 dage
Tilgængelighed: 19.05 – 08.06
0

Fantastisk koncept

“Super gode vandreture, god mad, gode sommerhuse – der er tænkt på alt – som I ALT. Naturligvis er det danske vejr uforudsigeligt. Vi havde regn og sne den ene dag, alligevel har vi allerede købt den næste tur!”

René Bagger

Virkelig god naturoplevelse

“Virkelig god naturoplevelse ved Tversted/Kjul i selskab med gode venner. Pia tager virkelig hånd om alt og sørger for at tingene er perfekte. Maden var bare god, og det samme var de to huse vi overnattede i. At vi også havde perfekt vejr alle 3 dage midt i april, var bare helt utroligt. Vi vil bestemt gerne på en lignende tur med Pia igen.”

Søren

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra Toppen af Danmark

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt de spændende vandreruter i Toppen af Danmark for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…