Ruter for større grupper

Gå flere sammen og nyd fællesskabet

En vandreferie behøver ikke blot at være for to eller tre personer, man kan sagtens gå flere og sammen nyde naturen og nærværet.

Flere Oh So Quiet-gæster har gennem tiden benyttet en af vores ruter til at mødes med gode venner som man ikke får set så ofte, om det så skyldes manglende tid, geografi eller noget helt tredje.

En anden benyttet mulighed er at tage hele familien med på vandreferie og få en fantastisk naturoplevelse sammen.

Konceptet for turene for større grupper er præcis det samme som alle andre ture. Gå fra sommerhus til sommerhus, eller hotel til hotel, på 3-dages vandreferier.

Eneste forskel er blot, at der på sommerhus-ruterne er adgang til lidt større sommerhuse med plads til flere personer.

Vi glæder os til at tage i mod dig og dine familie eller venner.

Ruter for større grupper

Oh So Quiet-ture for større grupper

Forår 2023: Svinkløv, Fosdalen – gå fra sommerhus til sommerhus

Fra2.295 DKK
3 dage
Tilgængelighed: 06.04 – 05.05
0

Der er tænkt på hver en detalje

“Skønt at være en del af en veltilrettelagt tur, hvor vi hele tiden følte os i gode hænder. Der er tænkt på hver en detalje, så vi kun skulle tænke på at gå og nyde det. Perfekt koncept for folk, som måske ikke er så vant til selv at arrangere, og dejligt for vi andre, som kunne lade de praktiske udfordringer løse af Oh So Quiet, og selv bare nyde det. Kan klart anbefales!”

Jette Steensgaard

Fantastisk koncept

“Fantastisk godt koncept for en dejlig naturoplevelse. Alt hvad vi skulle koncentrere os om, var hinanden og at sætte det enen ben foran det andet. Der var sørget for godt kortmateriale (incl. app) og dejlige overnatningsfaciliteter, med mad til alle nødvendige måltider – lige til at tilberede. Vi er stærkt motiverede for at booke os ind på een af de andre ruter Oh so Quiet har på programmet..”

Bente Kofoed

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra ruterne

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Uncategorized @da

7 måder at opnå flow på – når du går tur

Forestil dig, at du går et sted, du aldrig har gået før. Du går på…
Afslapning gennem gåture

Gå fra problemerne

– eller 5 måder gåture kan hjælpe dig på, når du tumler med problemer Når…
Smukke vandreture

Rubjerg Knude og god vennesnak

Kan et storslået landskab forplante sig i en samtale mellem venner og gøre den både…