Ruter efterår 2022

Nyd efterårets smukke farver med Oh So Quiet

Nogle forbinder måske efteråret med blæst og regn, men årstiden indeholder meget mere end det.

Den kolde, klare luft og de smukke farver i naturen er blot en af mange gode årsager til at tage på en Oh So Quiet-tur i det tidlige efterår med venner eller familie.

Efterårets to ruter er placeret ved Nationalpark Thy og ved Tversted i det nordlige Jylland.

Udgangspunktet for den første rute er den hyggelige kystby Klitmøller, der udover placeringen i Nationalpark Thy også er kendt for Cold Hawaii og de mange surfere.

Herfra passerer ruten gennem en række flotte naturområder til Vangså, der er placeret i klithedelandskabet tæt på Vesterhavet.

På efterårets anden rute kan man vandre fra Kjul Strand til Tversted, hvor man blandt andet passerer gennem fantastiske Uggerby Klitplantage, der ligger smukt placeret ved Tannisbugt. Herfra fortsætter man til kystbyen Tversted, hvor man i området passerer Østerklit Stokmølle, der er den sidste af sin slags i Danmark.

Vi glæder os til at tage i mod dig, dine venner eller familie på en af efterårets Oh So Quiet-ture.

Ruter efterår 2022

Oh So Quiet-ture efterår 2022

Efterår: Klitmøller, Vangså

Fra2.195 DKK
3 dage
Tilgængelighed: 01.09 – 24.09
0
Kjul Strand, Tversted

Efterår: Kjul Strand, Tversted – gå fra sommerhus til sommerhus

Fra2.195 DKK
3 dage
Tilgængelighed: 30.09 – 22.10
0

Godt planlagt og tilrettelagt

“Godt planlagt og tilrettelagt. Fantastisk smuk og varieret natur. Fungerer godt med forplejning og overnatning. Kan anbefales.”

Kim Nygaard

Skøn efterårstur i Thy

“Min hustru og jeg havde en helt igennem skøn tredages tur til Thy med Oh So Quiet i efterårsferien. Vandreturene var af passende længde og godt tilrettelagt. Overnatningsstederne var helt fine til formålet. Et af stederne blev vi så begejstret for at vi allerede har lejet det en uge i foråret næste år. Stor ros til Pia for omsorg og venlig behandling. Vi benytter gerne Oh So Quiet igen.”

Gert Pode

Tilmeld dig Oh So Quiets nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspirerende tips til vandring, samt information om vores ture, særlige tilbud m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Billeder fra ruterne

Hvad er en Oh So Quiet-tur

En Oh So Quiet-tur er en mini-vandreferie, hvor du går fra overnatningssted til overnatningssted i smuk, uforstyrret natur. Ruten begynder og slutter ved din parkerede bil.

Vi har tilrettelagt ruten for dig og sørget for kort, forplejning (aftensmad, morgenmad og madpakke), linned og rengøring, så det eneste du skal gøre er at pakke en let dagstursrygsæk og snøre vandrestøvlerne.

Overnatning foregår enten i sommerhuse (”gå fra sommerhus til sommerhus”) eller hotel (”gå fra hotel til hotel”).

Du vandrer kun sammen med den eller dem, du har tilmeldt dig turen sammen med. Det betyder også, at I har sommerhusene helt for jer selv, hvis I har tilmeldt jer en ”gå fra sommerhus til sommerhus”-tur.

I modtager inden turen rutekort (gennem en app) og grundigt info-materiale. Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter turen, kan I til enhver tid kontakte vores support.

#rotilnærvær

Oh So Quiet blog

Gåturens magi

Oh So Quiet-tur – set gennem Jørgens øjne

Vandreglæde: alene, men ALDRIG ensom. Jørgen fra Køge har i maj 2022 været på sin…
Smukke vandreture

Tip til smuk gåtur: Thagaards Plantage i Nationalpark Thy

Da jeg som barn slog mine folder i Thy, tillagde vi ikke klitheden den store…
Gåturens magi

Oh So Quiet-tur – set gennem Helle og Christians øjne

Helle og Christian fra Islands Brygge har været afsted på en Oh So Quiet-tur tre…