Priser og indhold

Priser – vandreferie med Oh So Quiet

Følgende priser gælder for “gå fra sommerhus til sommerhus”-turene.

Alle ture er minimum for 2 personer. Der kan maksimum være 4-6 personer pr. tur (max antal fremgår af den enkelte tur).

Weekend (fre-søn) og helligdage: 2.595 kr. pr. person
Forlænget weekend (tor-lør / lør-man): 2.495 kr. pr. person
Hverdage (alle øvrige): 2.295 kr. pr. person
Børn under 14 år: 1.895 kr. pr. person
Der gives 10 % grupperabat, hvis 4 personer eller flere tilmelder sig en vandreferie med Oh So Quiet sammen.
Ved booking forudbetales et depositum på 1.000 kr., hvoraf forbrug under turen trækkes (el, vand, varme og minibar). Restbeløbet tilbagebetales efter turen.

Hvad er med i en Oh So Quiet-tur?

Overnatning

Hvad er bedre end at sove i en god seng og tage et dejligt brusebad om morgenen? Særligt hvis vejret er dårligt, er glæden ved at komme frem til et tørt og varmt overnatningssted stor.

På din Oh So Quiet-tur overnatter du undervejs i to forskellige sommerhuse. Sommerhusene varierer meget i udseende, indretning og beliggenhed, men fælles for dem er, at de tilbyder en hyggelig og privat ramme for den del af turen, hvor du ikke er på farten. Du deler ikke sommerhus med andre end dem du har tilmeldt dig turen sammen med.

Under beskrivelsen af de enkelte ruter, finder du link til sommerhusene. Her kan du se billeder af sommerhusene og læse om deres faciliteter.

Forplejning

Uden mad og drikke… Efter en dag med masser af motion og frisk luft, har du brug for et godt og nærende måltid.

I sommerhuset finder du ingredienser og opskrifter til nem aftensmad, morgenmad og madpakke til næste dags vandretur. Der er ligeledes minibar med et udvalg af drikkevarer og snacks.

Dermed slipper du for besværlige indkøb og en tung rygsæk og behøver heller ikke forholde dig til en masse andre mennesker på en restaurant. Du kan i stedet nyde en rolig aften sammen med din(e) vandrefælle(r).

“Måltidskasserne er en vidunderlig idé. At vandre med så lidt på ryggen er lig med frihed. Og maden var virkelig lækker!” (Oh So Quiet-gæst, maj 2019)

Nyd en lokal øl sammen med et lækkert måltid

Aftensmad

Råvarer til aftensmad leveres af Aarstiderne.com eller lokal måltidskasseleverandør. Retterne indeholder gode, økologiske grøntsager og velkendte fisk og kødudskæringer, der tager cirka 30 minutter at tilberede. Der vil være mulighed for at ønske rene vegetarretter.

NB! Retterne bliver først offentliggjort 2 uger før turen. I vil få en mail, hvor I får mulighed for at vælge de to retter, I gerne vil lave på jeres vandreferie.

Morgenmad

Morgenmad består af økologiske og/eller lokale råvarer og annonceres ligeledes cirka to uger før afgang. Morgenmaden kan fx bestå af æg, ost, marmelade, brød eller gryn til grød.

Madpakke

Madpakken består af en sandwich på rugbrød/grovbolle eller en måltidssalat, som er nem at tage med på dagens vandretur. Der er mulighed for at ønske udelukkende vegetarisk variant.

Drikkevarer og snacks

I hvert hus er der en velassorteret minibar med et udvalg af drikkevarer, slik og snacks til rimelige priser.

Betaling for forbruget i minibaren modregnes i forudbetalt depositum.

Morgenmad i det fri på vandreferien

Oh So Quiet ture

Forår 2023: Svinkløv, Fosdalen – gå fra sommerhus til sommerhus

Fra2.295 DKK
3 dage
Tilgængelighed: 06.04 – 05.05
0
Vandre med Oh So Quiet

Forår: Tornby Klitplantage (2 dage)

Fra1.395 DKK
2 dage
Tilgængelighed: 19.05 – 08.06
0

Forår: Rubjerg Knude, Lønstrup (2 dage)

Fra1.395 DKK
2 dage
Tilgængelighed: 19.05 – 08.06
0