HVEM STÅR BAG?

Mit navn er Pia Stigaard Skammelsen, jeg er 43 år og ophavskvinde til Oh So Quiet. I det daglige er jeg ansvarlig for udvikling af nye vandreture og de 1.000 andre spændende opgaver, der er forbundet med at være iværksætter. 

I 2018 pitchede jeg min iværksætter-idé for et dommerpanel og var så heldig at blive udtaget til TourismX. Et stærkt hold af forskere og konsulenter har gennem mere end et år hjulpet mig med at finpudse og teste mit koncept.

I 2019 er jeg endvidere sluppet gennem nåleøjet til Innovationsfondens nye iværksætter-program, Innofounder Experienced.

Jeg har aldrig lavet noget så meningsfuldt som Oh So Quiet i mit liv! 

At dele min passion for det at gå ved at gøre det lettere og mere komfortabelt at tage på vandreferie, er dybt tilfredsstillende. 

Følg med på Oh So Quiets Facebook– og Instagram-profil, hvis du vil vide mere.

SÅDAN OPSTOD IDEEN

Idéen til Oh So Quiet opstod i en god stund med vandrestøvler på. På en vandretur til Nationalpark Thy i efteråret 2017 åbenbarede sig en helt ny side af min fødeegn, som jeg aldrig tidligere havde oplevet: Smukke klithede-landskaber, der på dele af den snoede strækning virkede helt uberørte af mennesker. Vandreturen var en kæmpe oplevelse, der foruden den livgivende natur bød på gode, dybe snakke med min ven.

Vel hjemme igen begyndte tankerne om et nyt vandrekoncept at tage form. Ikke mindst gennem sparring med familie, venner, dygtige mennesker i mit netværk og sidenhen Nationalpark Thy og Thisted Kommune. 

Idéen kom til mig, fordi jeg savnede naturnære overnatningstilbud, der gjorde det muligt at forblive i oplevelsen, uden at det blev for primitivt. Jeg er nemlig mere til komfort end til shelters. Samtidig elsker jeg at gå og nyde naturens ro og skønhed.

STENEN I OH SO QUIETS LOGO

er en gave, der en dag lå på mit dørtrin sammen med dette brev:

“Stenen, der ligger i kuverten er en, jeg fandt på stranden under vores testvandring af Oh So Quiet. Den lå i min lomme under resten af turen og den er fyldt op af noget af alt det, en vandretur med Oh So Quiet kan.

Stenen var med os da vi vandrede i stilhed langs det brusende Vesterhav, landede på et vildspor i plantagen i den silende regn og den var med os på den flotte tur ad Redningsvejen.

Stenen har lyttet til alle vores sange på turen, vores snakke, både de skøre, de sjove, de lærerige, de dybe og de vigtige snakke, der kræver ekstra fokus. Det var bl.a. på vores Oh So Quiet tur, at min datter fik mig til at forstå, at hun gerne ville skifte skole. En vigtig snak mellem forælder og barn, som Oh So Quiet skabte rammerne for og gav plads til.

Siden vi kom hjem har stenen ligget i min vindueskarm og suget lyset og turen til sig. Nu skal du have stenen, som er fyldt op med en masse Oh So Quiet øjeblikke.”

Jeg var ikke et sekund i tvivl. Stenen skulle tegnes ind i mit logo!

OH SO QUIET I MEDIERNE

Oh So Quiet: Magelig vandring fra hus til hus, Fyens Stiftstidende 23/3/2020

TourismX – Stedbundne turistoplevelser får tiltrængt innovationsløft, AAU Matchmaker 16/03/2020

Nærheden findes ved Vesterhavets brusen, Politiken d. 8. marts 2020

Turismeiværksætter: “jeg synes ikke, der er andet end udfordringer…”, Turisme.nu d.  04/03/2020

Turismen har brug for iværksætteri, TV2 Nord d. 24/02/2020

Naturoplevelser på 1. klasse, Wonderful Copenhagen 22/02/2020

I denne landsdel får længsel efter naturoplevelser nye virksomheder til at knopskyde, Jyllandsposten 19/10/2020

Iværksætteriet spirer: det er in at være ude, Limfjord Update 18/09/2020

Pia inviterer: Oh So Quiet – På vandretur fra hus til hus i Thy, Nordjyske Plus 17/08/2020

KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig via chatten her på hjemmesiden eller pr. mail: pia@ohsoquiet.dk   

Du kan også følge Oh So Quiet på Facebook og Instagram, hvor du har mulighed for at sende en PB.

SAMARBEJDSPARTNERE