Efter en weekends syslen, fiflen, undren og udfordringer har Oh So Quiet nu fået en hjemmeside. Men hvad kan forbedres? Giv mig dine tre bedste råd (eller bare et). Please.

Indrømmet, jeg er ikke vant til at opbygge hjemmesider fra bunden. I WordPress. Selv (ok, næsten selv – min søde mand har hjulpet med installationen).

Men som iværksætter er pengene som bekendt små, mens ambitionerne er kæmpe store. Derfor ser jeg ingen anden vej end at sno mig. Og det betyder i dette tilfælde, at jeg har kastet mig hovedkulds ud i CMS-systemernes fagre verden. Jeg synes selv, at resultatet er blevet så nogenlunde, men det kan altså godt skyldes, at jeg efter timers strabadser er uendelig lettet over, at der overhovedet er blevet en hjemmeside ud af det.

Jeg har derfor brug for dine friske øjne på siden. Du ser jo siden for første gang og lægger mærke til andre ting end mig. Savner du noget på siden? Er noget ulogisk? Eller bare en ommer? Det kan også være, at du ligefrem har forstand på WordPress-hjemmesider og har et par gode begynder-tips, f.eks. omkring sikkerheden på siden. Og måske er der noget, du synes fungerer rigtig godt?

Jeg tager imod det hele med smil (det lover jeg!) og kyshånd.

Og så håber jeg, at du en gang imellem vil kigge forbi bloggen. Den er hermed officielt taget i brug!