Sommer: Rold Skov – gå fra hotel til hotel – UDSOLGT

0
Price
From2.295 DKK
Price
From2.295 DKK
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

11740
3 days
Availability : 05.07 – 16.07

Tour description

 • Se de ældgamle og krogede bøgetræer i Troldeskoven og Urskoven
 • Gå rundt om Store Økssø, Rold Skovs næststørste sø
 • Oplev skønne Rebild Bakker, der slet ikke er egentlige bakker, men et plateau. Istiden dannede og eroderede plateauet med kløfterne, som de ser ud i dag, rige på søer, skov og moser

Oh So Quiets sommerrute går til Rold Skov, der med sit areal på omkring 80 km2 er en af Danmarks største skove. Terrænet er storslået og varieret med både flade og stærkt kuperede strækninger.

Der er en nærmest magisk stemning, når I vandrer blandt de krogede bøge i Troldeskoven og Urskoven. Bøgene er ældgamle, helt op til 300 år, og direkte efterkommere af de første bøge i Danmark.

Ruten begynder og slutter på parkeringspladsen ved Store Økssø, der er omgivet af skov. Hvis I ankommer torsdag-søndag er en lækker frokost på restaurant Mosskovpavillionen inkluderet, som I nyder inden I begiver jer ud på ruten.

På turen passerer I bl.a. skjulestedet for røverne fra Rold (”røverstuen”), et stort jordfaldshul ca. 12 m dybt og 35 m i diameter. Det fortælles, at en røverbande i fordums tid holdt til i hullet. I kommer også forbi Ravnkilde, en af de mange kilder, der vælder ud af jorden i Rold Skov. Her passerer der 85 liter vand i sekundet i det gamle vadested på vej mod Lindenborg Å.

Overnatningsstederne på turen er hhv. Comwell Rebild Bakker og Rold Storkro. Begge hoteller er kendetegnet ved deres gode kvalitet og naturskønne beliggenhed midt i National Park Rebild Bakker.

NB! Begrænset antal ture til salg. Salget af turene stopper den 7. juni 2021!

 

Special characteristic: Gå blandt magiske, krogede bøgetræer i istidslandskaber
Group size:
2 (dog kan der forespørges på flere værelser hos pia@ohsoquiet.dk / 2225 5781, hvis man gerne vil gå sammen i en større gruppe)
Difficulty: :Moderat (pga. det bakkede terræn). Underlaget udgøres af trampestier og skovveje med enkelte korte strækninger på asfaltvej.
Distances: 8,5 km (dag 1), 12,5 km (dag 2), 7,5 km (dag 3)
Dog: nej
Børn: Samme pris som voksne (dog mulighed for opredning på Rold Storkro til reduceret pris – kontakt for yderligere info)
Specialønsker til mad: Ønskes vegetariske eller veganske retter, anfør da venligst dette i notefeltet ved booking
Ekstra overnatninger:
Der kan tilkøbes ekstra overnatninger på Rold Storkro i dobbeltværelse (inklusiv 2-retters middag, morgenbuffet og madpakke) for 950 kr kroner pr. person. Kontakt pia@ohsoquiet.dk eller ring på 22255781 for at benytte jer af dette tilbud. Hvis der ønskes ekstra overnatninger på Comwell Rebild Bakker, tag da venligst direkte kontakt til hotellet.
Oplevelser i Rold Skov: Se RebildPortens hjemmeside for inspiration til ekstraoplevelser i området eller besøg deres kontor, der har åbent hver dag fra klokken 10-17 i uge 27 og 28.

 

Overnatningssteder:

Comwell Rebild Bakker
Rold Storkro


Included in the price:

 • Program for 3 dages vandring, inklusiv rutekort i app
 • Overnatning i dobbeltværelse på to forskellige hoteller (Comwell Rebild Bakker og Rold Storkro)
 • 2-retters middag/aftenbuffet, morgenmad og madpakke på hvert hotel
 • Number for support and assistance if something unexpected were to happen
 • Gratis benyttelse af fitness og pool-faciliteter på Comwell

Ved ankomst torsdag-søndag:

• Not included in the price:

 • Drikkevarer
 • Transport tur/retur (vi rådgiver dog gerne – bare ring eller skriv)
 • Bagagetransport (tænk derfor i ikke at pakke rygsækken for tungt). Der er dog mulighed for at tilkøbe bagagetransport fra Comwell Rebild Bakker til Rold Storkro. Ring, hvis I gerne vil vide mere.